1. desember 2016 fylte Skill 10 år. Dette synes vi fortjener en skikkelig markering og ønsker deg velkommen til jubileumsfest 6. januar 2017.

Vi gleder oss til en spennende dag og feiring på Quality Hotell i Fredrikstad.

 

Plan for dagen:

 

Kl. 15.00: Mottakelse
 

Kl. 15.15: Skill sin reise fra 2006 til 2016.
- Hvor er vi og bransjen i 2026?

Skill har hatt en utrolig reise gjennom 10 år - en reise vi på mange måter har hatt sammen med vår viktigste partner Microsoft. Leiv Thomas Sandnes fra Skill og Microsoft vil ta dere gjennom historien og hva vi har gjort for å tilpasse oss den teknologiske utviklingen vi har stått ovenfor.

Endringstakten bare øker og vi står ovenfor svært spennende tider de neste 10 årene. - Hva gjør vi og Microsoft for å kunne levere gode kundeopplevelser i tiden fremover?

 

Kl. 16.00: Svein Harald Røine: Fra Tussi til Tigergutt
- Modige medarbeidere skaper arbeidsglede og engasjement

 

– Et foredrag om å bli mer modig i jobb og privat!

 

De ansatte i en bedrift ER bedriften. På tross av visjoner, målsetninger, strategier, merkevarer og planer, er suksess til slutt et resultat av de ansattes kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne. De beste selskapene har flere engasjerte og entusiastiske ansatte som har stor arbeidsglede og energi i hverdagen enn sine konkurrenter.

Uengasjerte og negative kollegaer er smittsomt. Det skal bare én negativ person til for å forsure en hel avdeling og skape problemer. Uansett vil alle møte motgang og vanskelige personer i hverdagen. Det store spørsmålet er hvordan man skal takle dette.

 

Les mer om Svein Harald Røine på alltidpositiv.no

 

 

Kl.18.30: Festmiddag

 

Kl. 21.00: Fest og lystige toner fra The Uptown Groove Gringos

Vi har skybaren for oss selv og rigger opp til fest, gode diskusjoner og en dans for de som ønsker det.

 

Ta med "Skillbucks" som du fikk sammen med invitasjonen. Disse vil kunne gi deg svært god avkastning (Les: flotte premier fra våre samarbeidspartnere) i løpet av kvelden!

 

 

Vi gleder oss til å feire sammen med deg!

 

 

 

Meld deg på:

 
Svarfrist: 22. desember
Dresscode: Pent.