Kundereisen er i endring og Dynamics 365 kan hjelpe deg med å løse mange av disse utfordringene.

Teknologien beveger seg raskere og raskere og det blir viktigere og viktigere å følge med i timen for ikke å bli hektet av i utviklingen. Den nye teknologien som blir utviklet byr også på noen fantastiske muligheter dersom vi klarer å utnytte den. Under er noen få, men nyttige, konferanser du kan delta på for å fylle på med kunnskap om hvordan din bedrift kan utnytte de mulighetene teknologien gir deg.

Dialogkonferansen 2017 - 27 til 30 August

Arrangeres for 20'ende gangen og har de siste årene hatt over 500 deltagere. Konferansen har et mål for øyet:  Øke verdien av din kundebase.

Les mer på dialogkonferansen sin webside.

 

EXTREMECRM 2017 - 16 og 17 Mars

En unik mulighet for potensielle og eksisterende Dynamics 365 kunder til å få vite hvordan de kan få mest mulig ut av en investering i Microsoft sin plattform. I tillegg til å lytte til dyktige foredragsholdere vil du også få mulighet til å bli kjent med og dele erfaringer med andre kunder på Dynamics 365.

Les mer på konferansen sin webside

Legg igjen en kommentar