Dynamics 365 App for Outlook – Revolusjonerende innsikt i kundedata der du tilbringer dagen din!

Hvilken applikasjon starter du først når du starter arbeidsdagen? Hvis du er som meg er det Outlook! Min hverdag består av møter, e-post og andre aktiviteter med mine kollegaer og kunder. Samtidig har mine kollegaer masse kontakt og aktiviteter med kundene, så jeg er helt avhengig av å kunne få oversikt over dette på en enkel måte. Dynamics CRM har helt siden første versjon vært tilgjengelig i Outlook, men med Dynamics 365 tar Microsoft dette til et nytt nivå!

All relevant informasjon tilgjengelig direkte fra e-posten din!

Tidligere kunne man spore en e-post i CRM med et enkelt klikk og evt. konvertere det til en salgsmulighet, et lead eller en salgsmulighet. Det er vel og bra, men jeg måtte klikke meg videre inn i CRM for å se detaljer om kunden.
 
Med Dynamics 365 App for Outlook vil jeg kunne se relevant informasjon og aktiviteter direkte fra leseruten i Outlook!
 
 

Enkelt å opprette nye kontakter, salgsmuligheter eller saker

Jeg kan også enkelt opprette nye kontakter, aktiviteter, salgsmuligheter o.l., knytte e-posten til relevante oppføringer som f.eks. en sak eller salgsmulighet, i tillegg til å kunne se relevant informasjon knyttet til alle mottakerne av e-posten. Systemet husker de siste elementene du har jobbet med og du kan feste de du bruker mest, slik at de er enkelt tilgjengelig hver gang.
 
 

Enkel tilgang til e-postmaler, salgsmateriell og kunnskapsbaseartikler rett fra Outlook

For å spare tid og for å gjøre kommunikasjonen med kundene mer profesjonell og helhetlig på tvers av organisasjonen, kan man ta i bruk maler, kb-artikler og salgsmateriell direkte i Outlook. Det gjør det enkelt å svare kundene raskt med gjennomarbeidet innhold som gir langt bedre kundeopplevelse.
 
 

Ingen installasjon – og tilgjengelig på mobil!

Dynamics 365 App for Outlook trenger ingen installasjon på PC-en, men aktiveres på serveren av administratoren. Ingen installasjoner å holde styr på – og best av alt – funksjonaliteten er tilgjengelig også på mobiltelefonen din! I første omgang er det på iPhone (iOS) dette kommer, men andre mobiltelefoner og nettbrett vil snart komme etter.
 

Samme funksjonalitet i Kalenderen

Du får også samme funksjonen i kalenderen din, slik at informasjonen og funksjonene blir tilgjengelig for kundemøtene dine.
 
 
Nå er det bare å glede seg til oppdateringen Microsoft kommer med! Dynamics 365 blir offisielt lansert i morgen 1. november, men selve den tekniske oppgraderingen vil bli rullet ut over de neste ukene og månedene. Følg med på bloggen vår for flere spennende nyheter i tiden som kommer!
 
Legg igjen en kommentar