Nyheter i synkroniseringsklienten til Onedrive!

Det har i løpet av sommeren kommet flere nyheter i synkroniseringsklienten til OneDrive, blant annet "Filer etter forespørsel". Flere nyheter har også kommet som dekkes i egne blogposter. 

Filer etter forespørsel lar deg velge om filene dine skal være tilgjengelig kun dersom du har en internett forbindelse, eller om de alltid skal være tilgjengelig på PC slik at de kan brukes uten internett forbindelse. Dette kommer med høstens oppdatering Windows 10 Fall Creators Update, men det er fullt mulig å teste dette nå ved å bli med i Insider Preview programmet.

Dette kan skrus av og på etter behov og man kan enkelt velge hvilke filer eller mapper som skal synkroniseres ned til lokal PC.

 

På PC'en vil man se at man har fått noen nye ikoner på dokumenter og mapper. Skyen betyr at den er tilgjengelig på nett, de to pilene i sirkel betyr at det synkroniseres mens den siste grønne haka betyr at filen eller mappen er tilgjengelig på lokal PC.

Dette er en stor forbedring av hvordan OneDrive håndterer synkronisering, og lar brukere med store datamengder allikevel få en total oversikt over egen Onedrive eller SharePoint bibliotekene de har valgt å synkronisere. 

Legg igjen en kommentar