Savner du Document Information Panel i Office?

I tidligere versjoner av Word kunne man vise og redigere SharePoint-metadata direkte i dokumentets "Document Information Panel (DIP). Dessverre forsvant denne muligheten når Word 2016 kom. Dette var noe som jeg, og mange andre, opplevde som mye mere tungvint når man da, for å redigere metadata, måtte lukke worddokumentet for å deretter redigere metadataene i visningen til dokumentbiblioteket. Det ble rett og slett for mange klikk.

En god ting, for deg som savner gamle gode "Dippen", er at du nå kan få tilsvarende funksjonalitet ved å benytte panelet "SharePoint-egenskaper" i Word 2016. Hvis du, i et dokumentbibliotek, åpner et worddokument i Word 2016 og deretter klikker på "View" og velger "Properties" kan du redigere SharePointegenskapene der ifra.

Legg igjen en kommentar