AI i din virksomhet for å forutsi fremtiden for dine tjenester og produkter?

 

Et veldig aktuelt eksempel fra valget i USA: Bruk av AI og sammenstilling av store datamengder, fra blant annet sosiale medier, kan klare det som selv ikke de beste analytikerne våre klarer i dag. Se hvordan AI forutså Trumph-seier der nært sagt alle medier og analytikere feilet.

Vi har fortsatt mye å lære og det er mange uoppdagede muligheter her. -Et viktig apropos til digitalisering og transformasjon for å gi mer verdi til sine tjenester og produkter! Hvordan kan du bruke dette i din kjernevirksomhet? Vi mener plattformen er her og mye er klar til bruk. Azure og kanskje spesielt Cortana Analytics og Cortana intelligence blir en av flaggskipene til Microsoft fremover. Det er opp til oss å bruke det riktig og til vårt bruk i vår hverdag!

Les om MogIA i digi for mer inspirasjon.

 

Legg igjen en kommentar