Skill er sertifisert Gold Partner på Snow Software!

Skill er nå sertifisert som Gold Partner av den svenske SAM-spesialisten Snow Software. Skill har jobbet med Snow Software i flere år, og den nye partnerstatusen gjenspeiler nivået til Skill sine sertifiseringer av teknisk og rådgivning innenfor Software Aset Management og Snow. I tillegg til sertifiseringene har Skill også måttet demonstrere erfaring med bruken av produktene, inkludert en rekke kundehenvisninger.

Dette sikrer våre kunder, ved at de har en partner som har fokus og som spesialiserer seg innenfor området Software Asset Management. Gjennom vår Snow-løsning i skyen kan våre Kunder få større kontroll på sine lisenser og erfaringsmessig oppnå store besparelser.

Vår erfaring er at alle virksomheter som kjøper programvare trenger en form for Software Asset Management da over- og underlisensiering fører til unødvendige og uforutsette kostnader. Med økt frekvens av revisjoner fra produsentene i markedet, er kontroll av programvaren nå viktigere enn noen gang.

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker mer informasjon om våre løsninger innenfor software og Software Asset Management

Legg igjen en kommentar