27. januar inviterer Skill til fagdag sammen med våre partnere Microsoft og Citrix i Kalnesveien 5 på Grålum. Seminaret vil fokusere på Citrix i skya, XenApp Essentials, sikkerhet og mobilitet. Her blir det rikelig anledning til å høre og se hvordan Citrix og Microsoft vil tilby sine tjenester sammen fra Azure.

 

09.00 - 09.15: Velkommen

 

09.15 - 10.00: Mobilitet +  Sikkerhet, JA TAKK begge deler!

I dette innlegget vil Microsoft Enterprise Mobility MVP Jan Vidar Elven presentere hvordan du både kan ivareta brukernes behov for mobilitet og produktivitet og samtidig tilrettelegge for sikkerhet for identitet, mobile enheter, applikasjoner og data.

Vi vil se på Microsoft Enterprise Mobility + Security, og hvordan beskyttelse av identitet, tilgang og applikasjoner (IAM med Azure AD Premium), beskyttelse av mobile enheter (Intune MDM og MAM), og beskyttelse av data og filer (Azure Information Protection) kan gi økt trygghet og sikkerhet sammen med andre EMS teknologier, og hvilke innebygde løsninger i Office 365 og Azure som kan bidra til en helhetlig sikkerhet for organisasjoner i en hybrid virkelighet.
 

10.00 - 10.15: Pause

 

10.15 - 11.00: Conditional Access for moderne brukere og enheter

Det er slutt på tiden hvor organisasjonens applikasjoner og data kun var beskyttet bak en brannmur, det er brukerne som nå er den nye perimeteret. Dagens brukere jobber fra mange steder, på mange ulike enheter og mange applikasjoner enten direkte fra Skyen eller fra eget datasenter. I dette innlegget vil Microsoft MVP Jan Vidar Elven se på hvilke løsninger vi kan bruke for å beskytte både brukere og enheter med Conditional Access og Intune Mobil Device Management (MDM). Vi vil også se på hvordan tilgang til Citrix Cloud løsninger kan beskyttes med samme teknologier.

 

11.00 - 12.00: Lunsj

 

12.00 - 12.45: Hvordan levere tilgang til applikasjoner via Citrix, enten fra On-prem, skyen eller en miks av disse?

Teknisk gjennomgang av hvordan Citrix kan levere tilgang til applikasjoner og data, on-prem, i Azure eller som en hybrid løsning. Få en beskrivelse av hvordan man kan velge mellom å kjøpe Citrix tjenester via Azure marketplace og hvordan teknologien under henger sammen. Når bør man for eksempel velge den ene metoden foran den andre og hvordan ser arkitekturen ut.

 

12.45 - 13.00: Pause

 

13.00-13.45: Demo av applikasjonslevereanser fra Azure og hybride løsninger

Vi viser demo av det vi gikk igjennom i forrige sesjon. Hvordan komme i gang, hvordan dette administreres og hvordan dette kan bli seende ut for sluttbrukeren.

 

13.45 - 14.00: Pause

 

14.00-14.45: Åpen runde med spørsmål og diskusjoner rundt produkter og løsninger som er presentert av Citrix og Skill

 

14.45-15.00: Avslutning

 

Meld deg på:

 

Seminaret er gratis.

Påmeldingsfrist: 24. januar.