Hva vil du snakke om når du ser tilbake på ditt arbeidsliv?

For 3 år siden satte vi oss et hårete mål om å bli årets Microsoft partner i Norge i 2017, og i sommer ble dette målet innfridd, i konkurranse med ca 2000 andre partnere! Denne reisen, som ble kronet med prisutdelingen i Washington DC, er definitivt en historie vi kommer til å fortelle når vi som gamle sitter på krakken og prater om ting som har gjort inntrykk og som man er stolt av å ha vært med på.
Nå er vi i prosess med å definere ny strategi med tilhørende hårete visjon/mål for perioden frem til 2021. En ny fantastisk reise og nye ”gåsehud-historier” skal skapes!
Alle detaljer i strategien er ikke på plass enda, men en ting er vi helt sikre på - vi skal samle betydelig flere av bransjens beste hoder i tiden som kommer!

I

Skill er menneskene vår viktigste suksesskriterie!

For å lykkes med dette trenger vi en person som er i stand til å utvikle ekte kjærlighet til Skill-DNA og ønsker å hjelpe andre dyktige mennesker å få oppleve det samme!

Du kommer til å jobbe sammen med noen av bransjens dyktigste mennesker, som alle ønsker at du skal lykkes.
Du kommer til å ha stor påvirkning på valg av metode, verktøy etc, og vi ønsker at du er en person som ikke sitter fast i "gamle" vaner, men som alltid er nysgjerrig på å prøve nye kreative metoder for å tiltrekke oss de riktige menneskene.
 

Hva er det som skiller Skill fra våre konkurrenter?

  • Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe virksomheter å realisere forretningsgevinster ved innovativ anvendelse av teknologi, samt å utfordre etablerte sannheter.

  • Skill har i 4 av de 5 siste årene blitt kåret til årets Microsoft partner innen kundetilfredshet!

  • Vi er store nok til å levere, og små nok til å bry oss!

  • Vi har en genuin tro på at vi skal utgjøre en forskjell i markedet ved å endre måten virksomheter kjøper og implementerer teknologi.

 
Er du personen som kan være med å realisere vår visjon/mål i 2021? Da vil vi snakke med deg om å bli vår nye vekstansvarlige!

 

 

 

Ja, takk! Jeg vil vite mer om hvordan det er å jobbe i Skill!

Vi vil gjerne fortelle deg mer om våre suksessfaktorer, SkillsMetode og hvordan det er å jobbe i Skill. 

Lær mer... 

Jeg ønsker å møte dere for en stilling i Skill!

Har du sett nok og har det som skal til for å bli en "Skiller"? Da har vi lyst til å møte deg. 

Be om et møte!