Last ned gratis e-bok: 9 steg til økt omsetning

Forbrukerne kjøper i dag på en helt annen måte enn for 5 til 10 år siden. Derfor må bedriftene endre måten de selger på.

 

 

Skill har lang og bred erfaring med å levere CRM løsninger basert på Microsoft teknologi. Som, kanskje Norges største og mest sertifiserte fagmiljø på Microsoft Dynamics 365, har Microsoft gitt oss status Gold Cloud CRM og Gold CRM.

Alle våre CRM-leveranser baseres på vårt grunnkonsept SkillCRM, hvilket gjør at våre kunder kommer raskt i gang til en forutsigbar pris. 

Les mer om det vi mener er veien til suksess.

 

 

Microsoft Dynamics 365 for salg

Screenshot av Skills konsept salgseffektivitet basert på Microsoft CRM En effektiv salgsorganisasjon presterer bedre med gode verktøy som understøtter ønsket prosess, sikrer god samhandling, gir riktig innsikt og tas i bruk med et smil. 

Sammen med Microsoft har vi laget et skreddersydd leveransekonsept for salgsorganisasjoner.

Les mer på salgseffektivitet.no.

 

Microsoft Dynamics 365 for markedsføring

En vellykket salgsorganisasjon har et godt samspill med markedsavdelingen. Felles plattform er essensielt for å lykkes med å ta ut de gode synergiene. Skill har partnerskap med Click Dimensions og AdxStudio for å kunne levere markedets beste plattform for å drive effektiv markedsføring med Microsoft Dynamics 365.

Les mer om Click Dimensions og Adxstudio.

 

Microsoft Dynamics 365 for servicetorg

Bli mer effektiv i deres kommunikasjon med kunder. Skill har levert flere kundesenter- og servicetorg-løsninger til bedrifter og kommuner. Basis for løsningene er Microsoft Dynamics CRM, gjerne med Unified Service Desk som gjør løsningen sømløst integrert med løsninger for chat, telefoni, sosiale medier osv.

En god kundesenter/servicetorg-løsning har en god webportal for å effektivit kunne kommunisere med kundene, samt gjøre kundene selvhjulpne.