De nye norske personvernreglene, basert på GDPR, trer i kraft i mai. For å kunne etterleve de nye kravene må du ha full kontroll på dataene dine. Vi har verktøyene og erfaringen som hjelper deg gjennom prosessen slik at du får kategorisert og sikret personlige data som ligger lagret i dine systemer. Visste du forresten at opptil 80 prosent av dine data er ustrukturerte, og at disse gjerne er de som er vanskeligst å skaffe seg oversikt over?

 

Et av de viktigste kravene i de nye reglene er du har kontroll på dataene dine. Hvis du ikke har det bør dette prioriteres høyt frem til 25. mai. Ved sikkerhetsbrudd skal du innen 72 timer varsle de det gjelder, du skal kunne oppfylle kravet om å kunne flytte dataene og ikke minst personers rett til innsyn i egne data. Alle disse punktene er vanskelig å oppfylle om du ikke har enkle måter å finne frem og samle dem på. 

 

Ressurssider:

 

Last ned whitepaper:

Last ned vår whitepaper «Få kontroll på de ustrukturerte dataene», eller ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe med en av våre konsulenter.