Skill ble invitert til rekrutteringstreff i regi av NAV Sarpsborg. Her fikk vi møte mange engasjerte jobbsøkende! Dette var første gang NAV arrangerte et treff av denne type, og de hadde inviterte 160 deltakere som frivillig stilte opp i løpet av dagen. I en konferansesal på hotellet hadde rekrutteringsbyråer og karriererådgivere rigget opp stand for å møte de ulike deltakerne, og Skill deltok som den eneste private bedriften på arrangementet.

 

Nysgjerrige og engasjerte mennesker på vei inn i arbeidsmarkedet!
Med deltakere som Personalhuset og Østfold fylkeskommune var Skill til stedet for å møte potensielle fremtidige «Skillere» på rekrutteringstreff i Sarpsborg. Skill var den eneste private bedriften, som ikke jobbet utelukkende med rekruttering, videreutdanning eller arbeidstiltak. Vi var på forhånd usikker på med dette var et arrangement hvor vi kunne gi verdi til jobbsøkende, men det ble fort tydelig at vi hadde stor relevans. Skill representere et større mulighetsbilde. Vi var de eneste som kunne tilby reelle stillinger, uten å måtte igjennom tredjeparter.
Vi sitter igjen med inntrykk av at det befinner seg mye god kompetanse der ute, som både er på vei inn i arbeidsmarkedet, og som befinner seg mellom muligheter, i søken på nye veier. Vi har hatt en utelukkende positiv opplevelse, hvor vi har fått møte og snakke med mange engasjerte og nysgjerrige mennesker med ulik bakgrunn.
 

Skill er opprinnelig en Østfold bedrifter, og det er derfor viktig for oss å ta del i det lokale samfunnsansvaret som gjelder å få mennesker ut i arbeid. Alle bedrifter har et samfunnsansvar, og Skill er intet unntak. - Eirik Aune, rekrutteringsansvarlig i Skill AS

 

 

Gode spørsmål knyttet til IT, innovasjon, arbeidskultur!

Kandidatene var nysgjerrig på blant annet våre tanker rundt innovasjon og den digitale utviklingen vi står ovenfor i dag. Samtidig hadde de spørsmål knyttet til arbeidskultur og ikke minst hvordan de kunne bruke sin kompetanse innen IT faget.

Skill er opprinnelig en Østfold bedrifter, og det er derfor viktig for oss å ta del i det lokale samfunnsansvaret som gjelder å få mennesker ut i arbeid. Alle bedrifter har et samfunnsansvar, og Skill er intet unntak. - Eirik Aune rekrutteringsansvarlig i Skill AS

Skill oppfordrer alle selskaper å delta på slike arrangementer.