Rådgiveravdelingens primæroppgave er å sikre at våre prosjekter blir så gode som mulig og at våre kunder oppnår de gevinster og målsetninger som man i felleskap setter i forkant av prosjektet.

Les mer om Skills prosjektmetodikk.

Våre rådgivere har lang og bred erfaring med implementering og anvendelse av teknologi.

...

Andreas Grasmo Johansen

Rådgiver CRM/Samhandling

Forretningsorientert rådgiver med bred erfaring innenfor både Samhandling og CRM. Har i over 10 år jobbet i skillet mellom forretning og IT, og søker å skape konkrete gevinster ved riktig anvendelse av IT. Jobber mye med strategier for innføring av nye løsninger, kostnadsvurderinger, samt konkrete tiltak for gevinstrealisering og oppfølging av dette. Brenner for løsninger som brukerne har lyst til å bruke!

Book møte

...

Tim Thorsen Ervik

Rådgiver CRM/Markedsføring

Tim har 12 års erfaring med CRM, fra både kunde og leverandørsiden. Er opptatt av å forstå forretningsprosesser og hvordan disse kan understøttes av CRM, samt hvordan systemet kan skape verdi for hele virksomheten. Har de siste årene jobbet mer med samspillet mellom markedsavdelingen og organisasjonen som helhet. Et viktig fokus vil derfor være hvorfor man skal investere i CRM, hvilken gevinst man oppnår og oppfølging av dette.  Er lidenskapelig opptatt av teknologi og hvordan dette kan gjøre oss i stand til å oppnå mye mer!

Book møte LinkedIn

...

Liselotte Haugsnes

Rådgiver Brukeradopsjon

Er en rådgivende profil med fokus på forretningsnytten av en investering, gevinstrealisering og brukeradopsjon.
Hun har sterke kommunikasjonsevner, og bred erfaring med formidling av verdibudskap og forankring av denne i alle ledd hos bedrifter/organisasjoner. Brenner for å gjøre IT-investeringer til en del av forretningens konkurransefortrinn.
 

Book møte LinkedIn

...

Lars Yngvar Tømmerholt

Leder kundesuksess /Rådgiver Strategi

Var med å etablere Skill i 2006, og har siden 2007 jobbet som salgsdirektør i selskapet. Er ansvarlig for salg og markedsføring i Skill og har i dag personalansvaret for 20 salgs og forretningsrådgivere. Vært styremedlem i Skill siden 2010 og medlem av ledergruppen siden 2007. Selskapet har vokst til å bli over 75 ansatte, og har siden oppstarten hatt en årlig vekst på mellom 30 og 50 prosent. Skill har samtidig vunnet prisen for beste Microsoft-partner 5 år på rad innen kundetilfredshet og online-tjenester. Jobber også som strategisk rådgiver hos våre kunder og har et brennende engasjement for hvordan virksomheter kan benytte IT som et viktig konkuransefortrinn.

Book møte LinkedIn

...

Leiv Thomas Sandnes

Rådgiversjef

Forretningsfokusert rådgiver med 20 års fartstid i den norske it-bransjen. Dyp erfaring med Microsoft samhandlingsverktøy fra strategisk posisjon som ansatt i Microsoft Norge. Jobbet mer eller mindre sammenhengende med portaler og samhandlingsstrategier siden 2000. Brennende opptatt av verdien av it for både selskap og individ. Utfordrer gjerne etablerte sannheter rundt nyhetsformidling og kunnskapsdeling Erfaren leder både av prosjekt og ansatte

Book møte LinkedIn

...

Pål-André Kjøniksen

Markedssjef / Rådgiver Markedsføring

Siviløkonom med lang fartstid som løsningsarkitekt innen CRM og webutvikling. I tillegg til å være markedssjef i Skill, jobber han som rådgiver ute hos våre kunder for å bistå med å forbedre og effektivisere markedsavdelingen ved hjelp av riktig systemstøtte.

 

Book møte LinkedIn

...

Pål Vaaler Hopmoen

Rådgiver Infrastruktur

Pål har 16 års erfaring fra ulike roller i IT bransjen og har de senere årene jobbet med rådgivning til våre kunder for å få mest mulig verdi ut av IT investeringene. Han er opptatt av at IT skal være et understøttende verktøy for virksomheten i det daglige, og som et redskap for å nå visjonen og målet. Samtidig skal IT invitere til innovasjon og fleksibilitet.

Book møte LinkedIn

...

Jostein Svendsen

Rådgiver/HR-sjef

Jostein har en bred og lang ledererfaring fra både offentlig og privat sektor, og er rådgiver med fokus på prosessforbedring, implementering og operativ drift. Han har offisersutdanning fra Krigsskolen og mastergrad innenfor ledelse og organisasjonsvitenskap med hovedtese rundt implementering i offentlig sektor. Jostein arbeider tett med kundens ledelsespunkter for derigjennom kunne effektivt tilrettelegge, lede og skape resultater av den tekniske leveransen. Jostein har jobbet med større nasjonale og internasjonale teknologi- og kompetanseorganisasjoner med prosess- og potensialforbedringer.

Book møte LinkedIn